HS Stukadoors- en Schildersbedrijf
Zandsteenlaan 177
9743 TM GRONINGEN
Telefoon: 050 - 57 91 761
Mobiel: 06 - 182 686 30
E-mail:hsstukadoors@home.nl

Isolatie

Isolatie

Gevel- en vloerisolatie houdt de warmte binnen en werkt tevens geluidswerend. Met het steeds duurder worden van de energie kunnen de kosten van het aanbrengen van isolatie in enkele jaren worden terugverdiend middels de besparing op de energierekening. Het Rijk en de meeste Gemeentes hebben verschillende vormen vormen van subsidie, waardoor deze maatregelen nog aantrekkelijker worden.

Bij buitengevelisolatie worden de wanden voorzien van Strikotherm gevelplaten die met BGI sierpleister kunnen worden afgewerkt en/of sausklaar ( Betonlook, metallic muurverf als afwerklaag) worden opgeleverd.

Bij de wat oudere huizen met holle ruimtes tussen de wanden en/of vloeren kan er m.b.v. het inspuitsysteem van Easy-Cell zowel een geluids- als warmte- isolerende besparing worden gerealiseerd, wat u naast lagere energiekosten ook een hoop wooncomfort oplevert.
Deze manier van werken voorkomt overlast (rommel ) en is tijd- (kosten-) besparend. Zeker bij leegstaande huizen kan dit werk in 1 dag worden uitgevoerd.

kijk voor meer informatie op:
en
Share by: