HS Stukadoors- en Schildersbedrijf
Zandsteenlaan 177
9743 TM GRONINGEN
Telefoon: 050 - 57 91 761
Mobiel: 06 - 182 686 30
E-mail:hsstukadoors@home.nl

Schilderwerk


Schilderwerk

We verzorgen alle voorkomende schilderswerkzaamheden zoals sausen van wanden en plafonds, deuren en kozijnen afwerken met lakverf, het behangen met glasvliesbehang, herstellen van glasschade, aanbrengen van thermopane.Onze schilders combineren ambachtelijk vakmanschap met een doelgerichte en moderne aanpak. Voordat we aan de slag gaan, wordt in overleg met de klant uitvoerig besproken wat er zoal gedaan moet worden.

En een goede schilderbeurt is bepaald geen overbodige luxe want een verfsysteem verliest na verloop van tijd zijn beschermende en esthetische eigenschappen. Wij geven u advies en stellen indien u dat wenst voor een langere periode het ideale onderhoudsprogramma op. Het spreekt vanzelf dat wij enkel met de beste verfsoorten werken.

Wij houden ons bezig met het aanbrengen van verfsystemen op verschillende ondergrond, zoals hout- en staalconstructies, betonnen gevels en vanzelfsprekend op houten kozijnen en deuren in gebouwen. Voor de afwerking van betonconstructies kunnen speciale carbonatatie- en chlorideremmende systemen worden gebruikt, waardoor de levensduur van de constructie aanzienlijk wordt verlengd.

Share by: